The UnOrdinary Peoples ♥

Sunday, January 9, 2011

F.R.E.S.H

Ordinary? yeah i'm just an ordinary girl. nothing special bout me. i don't have that TYRA BANKS'S looks or neither LISA SURIHANI'S beauty. i'm just me.

Well entry ni just like a starting untuk aku kenal kan diri aku. aku masih FRESH dalam dunia blogging ni. da lma da nak create blog but disebabkan kecelikan dalam benda2 camni agakagak merosot so terbantut la niat nak meng-create blog sendiri. aku tertarik dengan benda ni sejak seorang teman ni bagi aku bca satu blog yang boleh dikatakan hebat sampai air mata pun bleh gak berbaldi bilangannya.

but aku lebih suka 1 blog ni. http://ahmadnazrii.blogspot.com/ penulis blog ni tak la sesulit yang di mentioned oleh owner nya. blog dia biar pun panjang macam karangan 300-350 patah perkataan but still ia terhebat.penggunaan katakata & isiisi dalam blog silelalkisulit ni mampu mengoncang kan hati pembaca. ibuibu yang berada di luar sana juga tersenarai dalam list followers beliau. hah agak nya ibuibu da bersedia da nak jadikan dia menantu dorang.=)

aku tak kesah sangat babbab followers ni. aku tak kejar benda tu. well pendek cerita masih banyak benda aku kena belajar sal blogging ni. btw thankx for drop by baca blog yang tak seberapa menarik ni.


trulyfromhearttomind♥

2 comments:

naz said...

thanks :) dan awak belum kenal siapa saya :)

OnlyEuricca said...

I xkesah pun..yang pentg I xlabel u jahat kan?