The UnOrdinary Peoples ♥

Monday, January 10, 2011

Rest In Peace

MAY YOUR SOUL REST IN PEACE
RENY DESELLAH BIN ABDULLAH


Ajal maut kita berada dalam tangan yang maha esa. Aku dapat berita yang seorang rakan facebook aku RENY DESELLAH BIN  ABDULLAH atau lebih di kenali sebagai RENY or NELL telah meninggal dunia akibat daripada kemalangan jalan raya. Pada mulanya aku tak percaya. Bila aku check wall FB arwah da banyak da orang komen sal pemergian arwah. Hati aku bagaikan nak tercabut bila baca komenkomen tu. Aku tak percaya arwah da pergi. Kurang lebih 2 minggu lepas aku ada text dengan arwah. Aku mimpikan dia. Pelik mimpi aku tu. Aku tak pernah bersua muka dengan arwah. Tapi melalui cara mesra dia layan aku dalam fone aku terus selesa dengan arwah. Melalui mimpi aku pun arwah da layan aku baik sangat. Aku da janji dengan arwah nak jumpa dia d KOTA KINABALU bila da habis SPM. Tapi aku takda peluang nak jumpa dia sampai la arwah da takda. Arwah tanya aku banyak kali da bila aku nak ke sana. Tapi beribu alasan aku bagi dengan dia. Aku da anggap arwah macam abang aku sendiri. Da macammacam aku kongsi cerita dengan arwah. Arwah tak pernah mengeluh. Aku rasa bersalah da berjanji dengan arwah tapi aku tak tunaikan langsung. Aku harap roh arwah aman di sana. Kepada ahli keluarga arwah dan teman istimewa arwah IZZATUL NADIA aku berharap dorang tabah mengahadapi semua dugaan ini. Berat untuk lepaskan arwah pergi tapi Tuhan lebih menyayangi arwah.You always be my bestest bro. May your soul rest in peace.

No comments: