The UnOrdinary Peoples ♥

Tuesday, February 22, 2011

Apabila Maksud Signboard Tunggang Terbalik........

Apabila Maksud signboard tunggang terbalik mesti korang yang baca signboard tu pun akan jadi senget banyak sikit sebab nak faham apa sebenarnya maksud tersurat & tersirat pada signboard tu. Jom usha signboard-signboard ni. Kita test tahap kesengetan otak kita untuk faham maksud sigboard ni =)






ok rasa nya orang yang buat signboard ni yang 'DRINK' sampai ejaan DON'T jadi DONT'T



 kalau korang nampak ni korang rasa apa korang patut buat. Lebih baik duduk diam =)



 owh no! amat la ganas!




 fuiyoooo! lek la der. Marah sangat u ni




Yang pasal 'ATTENTION' tu aku agak blur sikit. Yang soal 'ATTENTION DOGS' tu memang tak boleh blah! Siap ada bahasa anjing lagi tu!  Kalau la korang TERbaca sign ni mesti terkial-kial  nak buat bahasa anjing tu. Tapi jangan la korang baca sebab korang tu manusia bukan anjing!




 Ni aku agak cuak sikit BANYAK! boleh masuk ke tak ni! HMMM???!!!




 Notice da cantek da tu but 'DYING'??????



 Tu je ke nak bagitaw. Edges kau tak sharp pon I tgk!


 TERMINATING MACHINE??????




 Haha aku rasa MANAGER bar ni da senget da. Macam je kita tak faham sebab bar tu tak bukak!




 Berterus terang bukan? =)





 Go back toward your behind? Kan senang if u cakap go back home je




 WOW! Selama aku study ilmu alam (GEOGRAFI) aku tak tau pun jam da ada 25JAM. Betul-betul beroperasi la kedai ni.  Bagi adik-adik yang baru kenal apa itu ilmu alam jangan dok sebok nak cek jam ang ada tak masa tambahan untuk 25 JAM. Kita cuma ada 24 JAM ok!




 Losers?? Opsss saya bukan =P




 Eurmmm Di Dakwah?? Adik-adik yang masih berskola tu akak Ricca nak tanya ni. Adakah ejaan Dakwah tu betol?? Spm tanya camni tau!




 Alamak betol pulak kan =)  Bijak la orang buat sign ni. Susu apa mak awak bagi awak minom?




 Ni akibat terlalu menggunakan bahasa SMS terlalu kerap. By the way...SEDAP?????



Betol-betol ikot cara sebutan asal la. Cuba sebut CARPARK laju-laju. Gerenti sebiji bunyi dia macam KAPAK. Selamat mencuba! =)












p/s: apa macam otak ada senget da? harus diingatkan kepada abang-abang, kakak-kakak, adik-adik di luar sana agar tidak mematuhi tanda-tanda yang agak menyenget kan anda takot-takot nanti lain jadinya pulak! =)

2 comments:

Qimayra Mohammad said...

plg akuh JEMPOL, seluar sedap! haha! gilanyaa ..

OnlyEuricca said...

hahahahahhaha nnt kaw buat d tawau ya yanngg =)