The UnOrdinary Peoples ♥

Wednesday, February 16, 2011

Playing with Canon


 
 Ni Andy. Dea memang minat gila dengan David Archuleta. Tapi bukan dea tuan punya kek hehe. Aku dengan dea penat gila taw tolong cousin aku masak n buat kek ni. Sakit pinggang! 1hari 1 malam tak tido taw =)


 Ni macik aku. Ops bukan yang kecik tu. Paham-paham je la yang mana ek kikiki =)


Very la the excited dorang ni padahal sorang je nak sambut burfday =)


 Hebat tak kek 2 =)




 Opsss ni pun bukan tuan punya kek. Tapi dea ibu kepada tuan punaya kek. Ni cousin aku. 1 hari 1 malam taw nak buat kek tu. huhu. PENATTT!


 Tengok Shin Chan tu...suka sangat nak kacaw orang

 Ni kek paling best. Siap ada amaran lagi taw. Ni untuk abang sepupu aku..






 Cute tak budak tu? Nak taw tak dea je yang pakai baju ceongsam ni. Kita orang simple-simple je.



 Nyum-nyum!



 nampak sgt muka penat kan..huhu


 ni la anak-anak buah aku yang macam angel je bila da nak sumthing but bila da dpt perghhh macam evil. Tapi aku sayang kat dorang ni.. Yang baju Ben10 tu nama dea SHIN CHAN. kenapa? sebab muka dia memang macam katun anoying tu.



the burfday gurl =)




 cuba tengok budak baju hijau tu. Nakal ryte? Orang lain burfday dea yang excited. By the way dea adik kepada burfday gurl. =)


Sedap tak? Mesti la tak tahu kan sebab ni gambar je. Tak boleh rasa. But sumpah benda ni sedap! Sebab aku ngan andy yang bersih kan udang ni . Kalau udang ni tak bersih tak sedap taw bila da masak. So saranan kepada tuan-tuan dan puan-puan sebelum test makanan tanye dulu sape yang cuci..sape yang bersih kan. Sebab orang-orang tu penting taw kikikiki =)



p/s: ok la tu je la..aku terpaksa taw g CC gara-gara nak updte blog ni huhu

8 comments:

Anonymous said...

hahaha..lawak2
btul kn setting jam anda !!
mna da CC yg buka seawal jam 1:41am
hahahahhahahha

tuk tdak mgecewakan anda :
smua gmbr ni mmg cntik2 belaka
_____,-~-__.--.__,-~-.________
_____/.-,’________’. _-.\_______
_____\ ‘/’_________’ \ ‘ /_______
______’-/__’o___o`___\-‘_______
_______|___,’(_)._____|________
_______\__( ._|_ .)___/________
________\__`.__,’___/_________
________.-‘._______,’-.________
_______,’__.’__`-‘__`.__`.______
______/___/____V____\__\_____
_____,’___/_____o_____\__’.____
___,’____|_____o______|____`.__
__|____.|_____o______|`.____|__
___`_,’_.\_____o______/._`._,’___
_______/_`.__o___,’____\_______
__.””-.+.’_____’.__,`_____`.,-

OnlyEuricca said...

sumpah aku on9 kat cc..settings jam kat cc ni da sot kali...huhu

Anonymous said...

haha, aq xrsa jam CC tu sot..
sbb aq ykin ko mmg sku slh setting

tgk ni :
Hey peeps I'm Euricca just an ordinary girl born on 21/6 i'm from kota kinabalu but currently in Tawau loves photography damnly created my blog 'Ordinary StoryTeller♥' since 9November2011 =)

'since 9November2011'
skrg ni bru bulan 2 2011. november jauh lgi la


hahahhahahahahahahhaha..setting xbtl

OnlyEuricca said...

SLH TAIP LAAAAAAAAAAAAAA...2 pun nak kecoh ka

Anonymous said...

jan la marah..bkn nak kecoh pun
cma nak ksi btul kn apa yang slh
tu jak pun
sblm bnyk org yang prasan..lagi naya ko nti..hehhee

OnlyEuricca said...

ok2..trma kasih

Solihin Zubir said...

woahh.. kek istana.. rsa x snggup nk mkn... heheh..

OnlyEuricca said...

awak xsanggup makan? kami tak sanggup nak potong huhu