The UnOrdinary Peoples ♥

Monday, February 21, 2011

PENCARIAN BLOG PALING HENSEM DAN CANTIK 2011

Hikayat Si Luncai

Broadband aku da kembali beraksi. Lama Da tak usha blog aku ni. Sedang aku usha dashboard aku. Aku terjumpa sesuatu yang very menarik. Benda yang very menarik tu ada kaitan dengan entry & header kat atas ni.


Bila hati da tertarik dengan entry tu (dalam gambar di atas) aku pun view blog ABANG QIMAYRA yang sentiasa SWEET. Rupanya benda yang very menarik ni adalah contest from Encik Luncai for blogger-blogger di luar sana. Aku tak pernah join mana-mana contest dalam blog ni. Tak reti arh! Huhu. Nampak jak contest ni aku da rasa macam nak join jak. Aura contest ni kuat betol arh! =)

Biar pun blog aku tak la secantik mana pun tapi still aku nak ikot! Jangan halang aku! Hehe. Ape dia? Korang nak join gak? Kalau nak join kena ikut rules ni:

1.Buat entri bertajuk : Pencarian Blog Paling Hensem Dan Cantik 2011
2.Letak Header Hikayat Si Luncai
3.Jadi follower blog ni Encik Luncai.
4.Tag seorang rakan blogger lelaki dan seorang rakan blogger perempuan. (nak tag ramai pun boleh.)
5.Pastu postkan link entri korang ke ruangan komen entri Encik Luncai.
6.Blog-blog yang join segmen ni luncai akan masukkan dalam bloglist dekat sidebar
7.Pemenang akan luncai promote blog dalam sticky post selama 1 minggu
8.Tarikh tutup 28 Feb 2011 / 11:59 PM

Da ade rules kan? apa lagi join arh!
Saya dengan ini menTAG:
&

8 comments:

Encik Luncai said...

thanks join..luncai follow sekari blog ni :)

OnlyEuricca said...

hehe ok2 welcome luncai =)

Sabahan Bloggers Club said...

Good luck with the contest ya....
Ramai yang join contest ni.

OnlyEuricca said...

thankx SBC! hehe hope menang...first tyme ba ikut ni hihi =)

naz said...

eurucca. blog i hitam tanpa corak apa warna. takkan i nak masuk kot? hahaha

OnlyEuricca said...

ala hitam e2 kn menawan..ngeee..msuk arh header u paling mahal taw =)


p/s: nma i slh la naz =.=

Siti Safiyyah said...

heh baru perasan pasal ni..tenkiu2..bakalku join..thanks yaww :)

OnlyEuricca said...

sama2 cik SS =)