The UnOrdinary Peoples ♥

Saturday, February 26, 2011

Saya Nak Minta Awak Tolong Boleh Tak?

Hai! Tak tau nak kate ape. Sebab aku memang tengah bengang fullblast! Aku tak tahu la nak explain camne kat korang. Tapi korang dengar la rintihan aku ni boleh tak? Kalau tak boleh kena gak dengar!(amboii suke sangat tau pakse orang)


Pada 26 Febuari 2010 tepat pada jam 5.30 aku da bagon da sebab aku kena ikot bengkel jam 7. Sengaje aku ready awal yelah sape tak faham pompuan bila da bab-bab siap menyiap ni. Da siap mandi kena la pakai baju kan? Kalau tak pakai lain pulak jadinya! Opsala! Kesulitan aku da start da time tu. PUAN DATIN cuci jeans aku daaaaaaaaaaaaa! Jeans tu aku da letak kat kerusi leklok. Boleh pulak dia g basoh lagi! Sah-sah la aku lambat g bengkel kan. Nasib baik seluar aku kering. Terima kasih Iron!

Tu satu hal. Hal yg satu g cousin aku lambat bangun. Da la aku lambat boleh pulak dia gerak macam pig snail. Rase macam nak jerit kuat-kuat je kat muke poyo dia tu!


Rase macam nak buat kat dia cam ni pun ade gak


Da tu aku baru je nak buat air tiba-tiba pulak makcik aku sound aku! Hey! Bukan salah ok kalau aku lambat! Aksi melepaskan geram telah dilakukan terhadap pintu bilik aku & fone aku. Kesannya pintu bilik aku da tak boleh tutup da & fone aku...erk??? toksa cakap la. Aku rasa korang mesti tau camne keadaan fone aku tu. Sebab tu la Puan Datin tak nak belikan aku Blackberry. Cube korang bayangkan kalau Blackberry yang aku banting-banting. Sayang bukan?

Tapi cukup sampai kat situ je la kemarahan aku. Aku balik rumah je pas bengkel tu tross aku landing baik punyee kat katil aku. Bagi merelease kan tension aku cube test try la sora aku yang tak seberape nak sedap nye ni tapi boleh ar fight dengan Miley Cyrus tu (ceh! sora macam katak nak fight dengan dia..P raaaaaaaa!) . Aku test kat bilik jek. Kalau kat luar takot pulak jiran sebelah post kan aku heels 4 inchi kat mulo aku ni. Bile da puas test sora aku pun usha FB aku. Kat sini la aku mulai nak minta tolong kat korang sume!






BOLEH BUNUH SAYA TAK? SEBAB RESULT SPM SAYE AKAN KELUAR ISNIN NI!!!









P/S: Toksa la bunuh betol-betol..nanti korang masok jail pulak lagi pun aku tak pasti la betol ke tak result tu akan kuar isnin ni...kusut fikiran aku! =)

2 comments:

.fadzmie.met. said...

chatbox tgh down skrg ni.
adeh.
hehe.
singgah sini n followed u.
go wasaber! :)

OnlyEuricca said...

ok thankx...nnt i follow back ok? =)