The UnOrdinary Peoples ♥

Monday, March 14, 2011

Big Thanks To Fadzmie Mohammad =)



Nampak tak header kat atas ni. Ok tak? Tak ok?! Tak nak kawan la. Hee gurau jek! Ricca da lama da nak kan sebuah header utk blog Ricca ni tapi Ricca tak reti nak buat header yang cun melecun macam header korang. Ricca ade gak minta tolong dengan orang tu tapi janji dia macam kat tepi bibir jek! Sedih tau! Sob sob sob... ='(

But Tuhan sayang kan Ricca so Ricca dipertemukan la dengan sorang blogger ni. Aww! Kacak sek! Ricca TER baca 1 entry blogger ni pasal header untuk adik dia. So Ricca pun cepat-cepat add dia kat FB pastu slow talk kejap. BAMMM!! Dia sudi nak tolong buatkan header untuk Ricca. Baik sangat la dia ni! Ricca pun tak banyak cakap Ricca ikut jek la design dia janji header Ricca ada! =)

Selang beberapa hari kemudian....maka tercipta la header Ricca! At first memang tak terbayang header tu jadi camni. Bila da nampak perghhhh terus jatuh cinta! Thankx Incik Mie sebab sudi tolong Ricaa & sory sebab susah kan Mie. Kalau korang rajin terjah la belog beliau! Pastu minta buat header. Tapi kali ni Mie kena kan cas tau! OK tipu jek. Memandai jek aku kan Mie! =)
Header ni Ricca suka sangat! Sangat sesuai untuk Ricca! Incik Nabil sampai jeles tau tengok header ni. Hehe. Terima la hakikat bahawa header saya lagi hot dari kau punya bil! Muhahahahahahhaahahhaha! =P
Once again thank you soo much! =)









p/s: Pasni ramai la yang suruh Mie buat header untuk dorang. Kali minta cas k! =)

3 comments:

yaya sanra said...

EEEEE . aku nak juga ricca . blog aku jellek . tak da header cute . ahahahahaah

.fadzmie.met. said...

wah! siap ada post khas lg ni. haha. u're welcome Ricca. small matter ja pun tu. tulung menulung sesama blogger. :)

OnlyEuricca said...

mie :: ui of cozzz...e2 jak yg tmampu ba maw bls budi baik kaw...hehe

yaya: yaya tanya sma incik mie...tp dea cas 2..hehe tipu jak!..tnya la dea...grenti dea bantu..=)