The UnOrdinary Peoples ♥

Sunday, March 6, 2011

CONTEST :: Jangan Pandang Camera!




Yeahhh aku join contest lagi. Thankx to kesayangan ku Qimayra kerna telah mentag aku dalam contest ni. Kaw saja kena kan aku kan! Da la aku takda idea nak buat entry. Aku jumpa kaw siap kaw aku kerja kan. =P  Tapi bila da baca sal contest ni cam best pulak! Bace jek sal 'CAMERA' teruss saya suka! Tapi contest ni tak boleh pulak pandang camera. Contest ni di anjur kan oleh Cik Wajah Rahsia Hati . Jom usha rules!





1. Jadi FOLLOWER blog INI.

2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!!

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.
4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3
5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka tahu.

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry INI.
 
 
 
 
 
 
OK da taw da kan rules contest ni. So ni la gambar yang ingin aku pertaruhkan dalam contest ni
 
 



Gambar ni bukan la candid tapi aku suke-suke jek capture pastu posing gedik tengok kat luat bas. Hehehe. Aku suke sangat cuaca hari tu. Best sangat! Time ni nak g Kota Kinabalu, Sabah. Sakit sume badan duduk 8 jam kat dalam bas tu. bosan-bosan jek ambil la gambar. Tak pun makan snek & tidooo. Aku tak g sendiri aku g dengan team skuash aku. Best giler!! Yang penting team kami menang dalam acara 'TEAM EVENT'. =)





Dengan ini saya ingin mentag mereka sekeras-keras nya! :




saya nak tag Encik Naz juga sebab saya da tengok gambar-gambar dia kat FB kebanyakannya tak pandang camera. Dia memang layak! =)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
p/s:gerenti encik naz menang =)

No comments: