The UnOrdinary Peoples ♥

Tuesday, April 5, 2011

Fan Page Usop Wilcha dan Kengkawan Kat Facebook Lawak Gileerr! XD

Sesiape yang da tengok pilem Kak Limah tu sila angkat tangan macam saye (sambil pusingpusing tangan)! Ni nak cite ni (cecite cecite) tadi tengah Ricca syok komen status kawan Ricca pasal pilem Mamat Khalid ni kat FB, banyak pulak dia tag Fan Page pasal pilem ni. Sampai pecah perut Ricca gelak dia tag sume fan page tu kat kotak komen tu.




Kalau kome nak bace tekan jek image tu..nanti besaw la jadinya.



At first Ricca tak faham komen budak ni pastu bila da click benda biru tu baru la faham. OOOOOOO fan page rupanya. Nampak sangat slow ang ni Ricca!. Kalau korang tengok mesti gelak punya. Ada macammacam fan page yang related dengan pilem si Kak Limah Go Back Home ni. Semua nya according to script pelakonpelakon dalam pilem ni. Nak tengok? Sat Ricca list down fan page tu.




































































LAST BUT NOT LEAST...














Ok tu jek yang Ricca mampu list down. Hehe. Pas ni kalau nak like fan page Usop & the geng tekan jek benda colour purple kat bawah setiap gambar di atas tu. Tak faham? Tulah penting nya english education. Pas ni bila da like boleh tag dengan kengkawan kat FB. Nak contoh jugak?? Tengok gambar ni:







Nampak da? Ok pergi Like fanpage fanpage tu sekarang. Pastu nikmati penurunan berat badan sebanyak 3 kilo akibat gelak melampaulampau. OK! Tipu!!




Sebelum tu jom layan video Usop Wilcha dengan Abi Hurairah ni:




 



p/s: kalau tak best tak payah like. P main jauhjauh! (MARAH NI!) =P 

2 comments:

Zurina J. said...

ngehehe...lucu pulak...:P

bunga said...

mmg lucu giler usop ni.