The UnOrdinary Peoples ♥

Tuesday, May 10, 2011

Special Entry for PUAN DATIN

Entry ni SEPATUTNYA di updte time mother's day ahad lalu. But Ricca banyak benda nak settle for study Ricca ni kat.......next entry Ricca cite Ricca study mana eh. Ke-busy-an yang melanda diri ini mengagalkan niat Cik Ricca ni buat 1 entry khas untuk PUAN DATIN. So sebelum masuk kepada isiisi penting (waaaa mcm karagan dooo) ... Ricca ingin mengucap kan


HAPPY MOTHERS DAY
to
PRESCA JUSTINE
a.k.a
PUAN DATIN

&

to
all mothers,ibuks,mamas,mummys,umiks
in the whole universe!!






OK sila la ketawakan Ricca sebab da TERRR lewat 2 hari lepas sambutan mothers day ni. Actually Ricca pun agak confius mothers day ni bila. But oleh sebab adaa pengesahan yang sah dari para pakar ibuibu sedunia so Ricca da tak confius da. Ok sekali lagi Ricca nak cakap yang Ricca bukan tak nak update but busyyyyyy sangaaaatttt!!!! Ni pun mata nak tertutup da tapi gagah kan jugak. Da la mata ricca macam mata panda. Tapi panda comelllllll. =)

Ok topic closed bout panda yang comel tu! so sini Ricca nak say something buat mumm Ricca. Nak buat video macam c budak Utara MATLUTFI tu buat untuk mak dia tapi Ricca
BUSYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!


soooo fahamfaham la yeeeeeee...


soooo my words start with...

THANK YOU MOM!

Mummy thanks sebab 'hasil' kan Ricca. Thanks sebab tak pernah mengeluh jaga Ricca selama 9 bulan Ricca kat dalam perut mummy. Thanks sebab bagi Ricca minum susu yang berkualiti tinggi sampai Ricca jadi pandai macam ni. Thanks sebab always jaga makan minum Ricca. Thanks sebab teman Ricca pergi toilet malammalam bila rasa nak terkucil walaupun mummy ngantook sangat. Thanks sebab peluk Ricca time nak tido. Thanks sebab bagi Ricca perlindungan time late daddy pukul Ricca. Thanks sebab bagi makanan tu sama Ricca walaupun mummy nak makan makanan tu. Thanks sebab cuci bedsheet Ricca walaupun kena kencing(weyh time kecikkecik ok!!). Thanks sebab ajar Ricca pakai bendabenda untuk perempuan ni. Thanks sebab sanggup bersusah payah cari duit time arwah da takda. Thanks sebab bagi Ricca dorongan time Ricca dapat 2A 5B jek time PMR. Thanks sebab beli kan baju,seluar and kasut yang Ricca nak walaupun mummy takda duit time tu. Thanks sebab bagi duit belanja harihari pegi skola. Thanks sebab buat kan sarapan walau pun kadangkadang tak sedap. Thanks sebab bagi Ricca ikut Squash. Thanks sebab bagi Ricca handfone walaupun hanya bertahan 1 minggu. Thanks sebab belikan laptop walaupun besaaaaaaaaawww! But the most important things is thanks sebab mummy cukup bersabar dapat anak serupa dajal ni. Thanks sebab mummy jadi mummy Ricca. Thanks sebab mummy bagi Ricca kekuatan time daddy past away. Erkkkk apa lagi arhhhhhhh..eurmmmmm..tak tau la nak cakap apa lagi. Kalau nak cakap rasa nya tak cukup page ni nanti. Anyway thanks for everything mom!


BY THE WAY
Sorry sebab pernah buat mummy sakit hati. Sorry sebab pernah ambil duit mummy senyapsenyap =.=' . Sorry sebab bagi mummy stresss. Sorry sebab pernah buat mummy nangis. Sorry sebab pernah kurang ajar yang melampaulampau sama mummy. Sorry sebab balik lewat bila da hangout dengan kawankawan. Sorry sebab buat mummy risau. Sorry sebab pernah jelingjeling mummy HAHA! Sorry sebab pernah buat mummy masuk hospital (damn oo gaya kau ni RICCA!) . Sorry sebab kadangkadang buat mummy sesak nafas. Sorry sebab selalu guna kredit mummy sampai licin. Sorry sebab selalu mintak lebihlebih. Sorry sebab selalu buat kacau dalam family. Sorry sebab tak pernah dengar cakap mummy. Sorry sebab tak mau pegi gereja sama mummy. Sorry sebab kacau time kerja mummy. Sorry sebab balikbalik mintak duit beli kredit. Sorry sebab tak bagi kekuatan sama mummy time daddy takda. Sorry sebab Ricca selalu cakap kasarkasar sama mummy. Sorry sebab Ricca hanya berlembut bila ada mau nya. Sorry sebab buat mummy penat jaga Ricca. Sorry for everything mummy. Ricca takda niat. Ricca lalai kot sebab tak jaga mummy leklok. Forgive Mummy??!! PPPPPPPPPPLLLLLLLLLLLLLLLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!! =)




Ok la last from Ricca

I LOVE YOU MOM!!!!!







p/s :: eishhh apesal tak boleh upload gambar puan datin niiiii...=.=

No comments: