The UnOrdinary Peoples ♥

Wednesday, May 4, 2011

PEMENANG CONTEST JIKALAU AKU DOREMON

First of all Ricca nak mintak maaf sangatsangat kat korang sebab takde update belog ni untuk bulan APRIL lalu. Bukan tak nak...nak sangat but ada problem sikit time tu. Tak busy but Ricca tengah cari ketenangan time tu. 

Ok actually contest ni da laaaaaaaaaaaaaaaaaama da berakhir. Pemenang pun orang da lama tau. Contest ni CIK IKA yang anjurkan. So tak nak banyak cite la k. Pemenang bagi tempat pertama adalah RICCA. So hari tu Cik Ika ada post hadiah untuk Ricca. Actually hadiah tu da lama da sampai kat tangan Ricca tapi Ricca takde mood nak update.

So Ricca nak mintak maaf kepada Cik Ika kite yang cute ni sebab takde thank you for the present. Ricca ada masalah time tu. Then time tu kena urus banyak hal pasal mendemende sambung study ni. So korang semua jangan la anggap Ricca tak pandai menghargai pemberian orang k? Ricca tak lupe la pasal hadiah ni. Ricca suke sangat hadiah tu taw. COMEL!!! Nak tengok tak ape hadiah tu? ok jom terjahhhhhhh!!!!!


 Terima kasih pos malaysia kerana telah menghantar bungkusan ni ke dalam peti surat rumah saya =)


 Hahhhhh tu nama Cik Tika...ni bukti ni die yg hantar hadiah ni =)


 Jeng jeng jeng....aik ade note untuk Ricca..thankx Cik Ika..psst~ ade nampak something tak? macam kenal kan mende biru tu hehehe =)


OK ni la hadiah Ricca from cik Tika! Thankx Cik Tika untuk hadiah cute ni..=)


Hahhhhh da nampak kan?? Hadiah tu serupa dengan nama contest ni. Kat bawah doremon tu ada 1 string. If Ricca tarik string tu doremon tu akan bergerakgerak. And then ada 2 patung magnet yang cuteeeeeeee sangat!! Patung tu Ricca lekat kat laptop Ricca. SWEET tak CIK TIKA? hahaha! XD

So i just wanna say thanks to Miss Tika for choosing me as the winner for this contest and if Cik Tika buat contest lagi konfem Ricca akan join anda akan jadi pemenang nya LAGI! XD





p/s : Cik Tika buat contest jikalau aku doremon....anda hadiah die bagi doremon gak...sooo if ade contest JIKALAU AKU CAMERA NIKON DSLR...mesti hadiah die pun DSLR kan??? waaa best nye!! (nak lebih2 pulakkkkkkkkkkk) =)

No comments: