The UnOrdinary Peoples ♥

Wednesday, May 4, 2011

Shopping ke? Hurmmm???

Ok today memang hari yang sangatsangat memenatkan dan menekanankan jiwa aku. Semalam kitorang (ex 5SS1 2010)  da berjanji nak kumpul kat skola hari ni pukul 10.30. Nak urus beberapa dokumen nak masuk form 6 konon nya. Orang yang biasa nya awal datang si Ayo la. Tapi kali ni dia la yang palink terlambat. Jam 11 baru nampak batang hidung dia. So bila semua sudah ada kami pun roundround skola (macam la skola kitorang besar sgt nak kena round) .  Ok cerita yang selanjut nya tak payah la tau ok? Kalau aku cite memang korang akan siapsiap nak tarik bantal ngan selimut pas 2 buat bunyi anoying tu (dengkur) !

Actually kan aku datang skola tu sebab nak tengok muka aku ni ada ke tak terpampang kat papan notis skola tu. But in the same time nak jugak jumpe cikgucikgu yang tertentu la. So aim pertama aku memang bilik guru sebab papan notis kan dekat bilik guru. SO aku dengan bangga nya mendonggak kan kepala aku ke atas and then aku TERRRRnampak something yang buat hati aku lucu sangat (hati aku jek hati orang lain tak)


Hahaha I spot something there....ada muka aku laaaa!!! Muka ayo pun ada...

Aku hanya mampu tersenyum bila aku adalah salah seorang pelajar terbaik SPM 2010. Tapi aku tak puas hati kenapa gambar aku senget semacam jek tu. Buat penat jek pose..CEh gurau jek =)


Da puas tengok kami pun kerja kan cikgucikgu kat skola ni...........................(konon la)

Aku suka gambar ni....baru jek nak post da c Cun Cun tu text..potong betoll!!


Ni kitorang ambek borang...ntah borang ape ni..lupe arhhhhhh


Muke aku da stress time ni....lambat sangat proses ni hmmmm


Lepas semua urusan kat skola ni selesai kitorang pun blah...first thing yang pop out dari mulut kitorang adalah LAPAR! So bila da lapar apa yang patut kita buat anakanak? MAKAAAAANNNNNNNN!!!!!!! Ok soo clever!!! So kitorang pergi isi tangki kitorang dulu pas tu kitorang pergi cari kain. Nak jahit baju skolaa laaaaa........

Sebelum tu kitorang posing dulu..lepas muka penat beli barang kang tak cantik pulak nak pose kan XD



sukesuke jek snap =)





Ok bila semua barang da beli kitorang pun singgah la beli makanan kat Servay. Kitorang beli waffel eh bukan wafito. Sedap gak la. Tengah penat..lapar pulak tu..daun yang tak boleh makan tu pun maybe akan rasa sedap klaw da lapar sangat. Actually kitoang takde la shopping sakan mana pun. Just beli barangbarang skola. Yela kitorang kan nak masuk form 6..kaw skola lain pulak tu. So kena la mematuhi syarat skola tu....ok la saya penat...nak tido! BYE! =)

1 comment:

ayoys said...

hahahahahhaha...memang lah.
nsib gmbr tu ndk jelas betul.haha malu jo miring kepala d sna.klu bagi lgi gmbr yg 1 tu.oomen jgn la depan'' plk tu..hahaaa.sbb aq tau msti jd ttpan d blog mu ni cerita. tecapai juga mau muka kena tayang. :)