The UnOrdinary Peoples ♥

Thursday, May 5, 2011

Take Care NABIL =(



Aku rasa macam baru semalam kita berkawan. Macam baru semalam juga kita berjumpa. Macam baru semalam kita jalan samasama. Weyhhhh macam aku tak caye jek kau da fly go shah alam.Biar pun flight kau delay malam ni. Awal sangat weyh kau sambung study. Budakbudak matrix pun belum start sem dorang lagi weyh. Takpe arh duit kau gak yang nak sambung study bukan aku =P .  Tapi kalau ya pun kau nak sambung study da at least kau bawak la aku jalanjalan jap. Aku marah sangat dengan kau ni!! Macam ni kau kata kawan?! macam ni la kau layan aku?! Tinggal kan aku sorangsorang kat Tawau ni. Kau tak kesian ke dengan aku?! HAH!!

Tapi takpe yang penting aku dapat bercakap dengan kau sebelum kau fly gi shah alam. Semalam kau jalan kau tak gitau aku pun. Sedih tauuu ='( .But nevermind aku tau semalam last night kau kat sini. Aku pun tak tau la nak tulis apa lagi pasal kau ni. Weyh kalau kau kat sana kau take care tau. Sana tu tak macam sini. Kat sana takde nasi lalap tau!! Pas ni aku akan bersusah payah la untuk buat kaw berliurrrr! Biar kau kempunan! XD . Kejam kan? Tapi kau lagi kejam! 


COPPPPPP!!! Sebelum aku memanjang kan lagi cerita pasal si Nabil ni..aku nak gitau yang Nabil yang aku cakap ni bukan Nabil Raja Lawak tu. Tapi Nabil yang aku cakap ni ada gak ciriciri Nabil Raja Lawak tu. Nak tengok tak sape budak Nabil yang aku maksud kan tu?? Ok sila scroll down mouse anda =)



Nabil cakap "itu bukan air haram itu air halal" ntah la apa nama mende tu.



Yang ni muka dia yang paling latest...GEMUK kan???!!! Cube bandingkan dengan gambar kat atas..hehehe



A'ah cute la tu Bil =P



Orang sabah kata 'MINTAK PUJIK' =)



Konon nya nak jadi pilot...tapi tak kesampaian...pakai baju pilot dengan topi tu pun jadi la kan Nabil =P



Yang ini bukan kapal betol ok..yang ni simulator jek...kesian kat die ni..teringin sangat nak bawa kapal...bagi jek la masuk kat sini kalau tak kang ade yang bunuh diri...haha takde la joke jek =)



Tapii apa yang penting dalam banyakbanyak gambar si Nabil ni..ni yang paling cute..macam bukan die jek...kan??




Ok tu la die Syed Nabil Al Idrus. Kitorang start rapat time nak gi beli pin maktab. Die ni banyak mulut! Bersepahsepah mulut budak senget ni. Time nak bawak kete pun nak bising memanjang. But itu la Nabil. Budak ni kalau da babbab mengata orang memang mengalahkan perempuan. Kesimpulan nya die ni peramah la. Gentleman pulak tu. Untung sape dapat die. Gerenti terjamin makan minum.

But ade 1 masa tu die tak cakap banyak. Time tu die gi bayar bil tenet die. Sape la tak terkejut beruk bila tengok bil sampai 600 lebih. Die pun tak banyak cakap. Nak buat apa lg kan? Bayar  jek la. Pastu timetime nak bayar tu die naik hangin pulak dengan pekerja kat TM tu. Yang aku masih ingat hari tu seluar die yang panjang tu pun die gulung sampai atas. Nampak sangat la bengang budak ni. Die tak banyak cakap hari tu sebab penat da gaduh dengan pekerja TM tu.

Sepanjang aku berkawan dengan budak ni aku rasa dia kawan lelaki aku yang paling best so far. Kepala die ni selalu fikir ke hadapan tau! Aku ni la yang selalunya jadi mangsa mendengar ceramahceramah die ni. But so far semua bende yang die cakap tu semua buat otak aku berjalan dan terus berjalan. Die ni jugak la antara kawankawan yang rajin bagi aku semangat. Terutama time aku tak dapat temuduga maktab tu. Serious kau memang the best la BIL!

Weyh aku tak maw cite panjangpanjang sebab jap lagi kalau kau bace gerenti kau akan terbang setinggi awan nano. CEH! Aku just nak cakap dengan kau yang aku happy and lucky dapat kawan macam kau. Thankx sebab selalu dengar aku merepek biar pun kau yang selalu nya lebihlebih XD hehe.. Takde la...Thankx sebab percaya kat aku bia pun tak 100%..Thankx sebab jadi kawan yang caring.. semua laaa THANKX! Haihhhhhh pas ni takde da yang bayar kan nasi lalap aku! pas ni tak de da yang ketawa terhambur depan muka aku. Pas ni takde da yang bawak kete sambil makimaki. Tapi apaapa pun gossip tetap gossip arh! Berubah la kau nak. Jangan la mengutuk c 'ANU' tu terusss hahaha!

Ok la last word from me take care kat sana. Study rajinrajin walaupun hanya ambil foundation KONON =P. Jaga bahasa..jaga budaya..jaga gaya...sebab BUDAYA KITE WAJAH KITE TAU!! Pas ni kau jangan pulak nak gatal lupakan aku ya! Nanti pagi Raya aku la orang first ketuk pintu rumah kau..itu pun kalau aku bangun awal =) . Ok la aku nak cakapcakap lebih pun tak guna kaw da besar da. Just jangan lupa aku! OK?!!





p/s : YANG KAW GI REBONDING RAMBUT KAU MACAM C NAZRIN TU PESAL!!! MACAM BAPOK DA AKU TENGOK! XD


PASTIKAN RAMBUT KAU TIME RAYA TAK MACAM NI! Geli ! MESSY hair trend skang la weyh!! HAISHHH!!!



p/s : kitorang suke cakap pasal topic GAY! hahaha!






p/s : wahai incik Nabil anda GEMOOOKKKK!!!! =)

















BYEE =)

No comments: