The UnOrdinary Peoples ♥

Tuesday, September 17, 2013

Salah siapa? aku? kau? mereka? takdir?

Yeah I know...da lama sangat tak usik belog comel montel macam tuan dia ni... maybe takda mood or ilham kot.. student life dekat U memang sangat2 berbeza dengan dekat sekolah menengah... well banyak sangat aku belajar pasal hidup ni bila da study jauh di tempat orang... thank you semua yang banyak berjasa tak kira positive or negative tetap aku terima!

Actuallllllyyyyyyyyy......aku rinduuuuuu sangat belog ni! kesian kau kan aku abaikan...bila aku sunyi baru aku cari kau...aku ada jk nak isi kau tapi masa tak menentu...so sorry dear bloggy =(


Maybe dekat sini lebih sesuai kot nak meluah...account FB aku da tutup same goes to Twitter...aku da malas...da bosan...aku buat twitter untuk luahan hati aku untuk dia...tapi tak guna...tak pentingpun apa yang aku rasa... kadanag2 ada jugak la nak mengumpat hihihi


Sooooo...emmm *awkward!


Actually aku tak puas hati dengan dia!! tu jk! 


sila dengar lagu REPUBLIK-SANDIWARA CINTA


baru korang paham maksud aku...


goodnight dearies =)



*sorry Title tak kena mengena dengan isi =.="
x

No comments: